3. února 2018

Unboxing #8 nová spolupráce!

Dorazil mi balíček, který jsem opravdu s velikým nadšení očekávala a teď bych vám chtěla představit o co se jedná a co za knížky se v něm skrývají. Nově jsem navázala spolupráci s nakladatelstvím GRADA, z čehož mám upřímnou velikánskou radost. V rámci spolupráce jsem si vybrala pár knížek, které mi zaslali k zrecenzování, takže se můžete těšit na velkou dávku recenzí. Nebylo vůbec jednoduché vybrat pár knížek, protože mě na jejich webu zaujala velká spousta knih, ale nakonec jsem se rozhodla pro tyhle a věřím, že by mohly zaujmout i vás!

V balíčku můžeme očekávat čtyři knížky, ale dvě z nich nejsou tak úplně knihy. :) Při nakukování do balíčku už některé z nich jdou poznat a na první pohled vypadají božsky! Je tady někdo, kdo už od pohledu nějakou knížku poznal? :)


Jako první vytahuju knížku 12 kroků ke štěstí, což je opravdu knížka, která jak už název říká, slibuje, že nás naučí jak jednoduše dojít ke štěstí. Už dlouhou dobu jsem chtěla nějakou takovouto knížku vyzkoušet, ale žádná mě až do teď moc nenadchla. Na 12 kroků ke štěstí mě zaujala hlavně jedna věta z její anotace, dovolím si jí tady dát: "Je to vlastně jednoduché štěstí není nikde mimo nás, je tady a závisí na nás. Vše je otázkou úhlu pohledu a především příležitostí věnovat se tomu, co nám přináší dobrý pocit. Být šťastný je otázkou tréninku!" 


Teď, když jí držím v ruce, nemůžu se dočkat, až se do ní pustím! Je opravdu nádherně graficky zpracována a jsem si jistá, že mě bude bavit jí číst a "trénovat jak být šťastná". Jsem opravdu moc zvědavá, jak to půjde a těším se až dám vám vědět v recenzi!


Další knížku, kterou vytahuji z balíčku, už jsem dříve znala. Je to knížka Někdo to s holkama umí, což je kniha povídek od českého autora. Moje kamarádka mi o ní s nadšením vyprávěla a mě hodně nadchla z několika důvodů. Knížka obsahuje povídky na téma dospívání – v mnoha podobách, proměnách a situacích. Moc se těším, až se do ní začtu a vy se těšte na recenzi!



Další dvě knížky, které jsem si vybrala májí společnou jedno věc a to, že to jsou omalovánky! :) Při projíždění stránek Grady jsem si všimla, že vydali veliké množství antistresových a jiných omalovánek. Ty jsou v poslední době velikým trendem, a i já jsem vždy toužila, že je vyzkouším. No a tentokrát jsem už opravdu neodolala, protože byli prostě dokonalé!


Vybrala jsem si dvoje nádherné omalovánky a hned jak je vyzkouším napíšu vám článek ohledně antistresových omalovánek. Hodně se na ně těším, protože jsou ještě krásnější než jsem čekala! Pokud máte nějaké zkušenosti a vymalováváte, dejte mi vědět, jestli vás to uklidňuje a jaké z toho máte pocity. Pokud ne, určitě to vyzkoušejte a na webu Garady vás jistě nějaké zaujmou. Já teď jen prozradím, že jsem si koupila nová pastelky a jednu omalovánku jsem už pomalu začala kreslit!


Omalovánky ke Hře o trůny jsou z velmi pevného kvalitního papíru a je to opravdu veliká pevná knížka. Na levé straně je vždy citát z knihy a napravo omalovánka. Pokud máte ve svém okolí milovníka tohoto seriálu a knih, myslím, že by mu to udělalo velikou radost.


Antistresové omalovánky Kouzelné bytosti jsou naopak malinké, takže úplně parádní na cesty! Obrázky jsou doslova kouzelné, takže při listování to bylo jen jedno veliké WOW a nádhera! Už pomalu maluji a zbožňuji je! :) Článek o antistresových omalovánkách je již na blogu, takže si ho můžete přečíst a dozvědět se více!


Chci moc poděkovat nakladatelství Grada za balíček plný neuvěřitelně dokonalých knih. Moc se těším na psaní recenzí. Děkuji moc! Knížky jsou dokonalé :)

16 komentářů:

  1. Krása. Gratuluji ke spolupráci... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty omalovanky vypadají úžasné!
    Také gratuluji ke spolupráci ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke spolupráci, ty omalovánky jsou naprosto nádherné (hlavně ty kouzelné bytosti) :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty omalovánky jsou krásné :) Gratuluji ke spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke spolupráci. Užij si čtení i vybarvování. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace ke spolupráci, ty omalovánky Kouzelných bytostí vypadají krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k nové spolupráci :) Ty omalovánky vypadají vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé přírůstky! A moc gratuluju ke spolupráci, v Gradě jsou skvělí <3

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšeš nějaký komentář :)