22. ledna 2018

Unboxing #7 vysněná trilogie

Vzhledem k tomu, že už je to více než půl roku od té doby, co jsem naposledy napsala článek jako je unboxing a ty předešlé patří k oblíbeným článkům, napadlo mě, vám ukázat knižní balíček, který mi dneska přišel. Tyto knížky jsem si koupila od jedné milé holčiny, která je prodávala přes instagram. Já patřím mezi lidi, kteří mají raději úplně nové knížky, než knihy z druhé ruky, ale před Vánoci jsem si přes Databázi knih vyměnila pár knížek s jednou paní a nakonec byla jsem nadšená, i když byly trošku otlučené. Když jsem tedy viděla, že ta holčina prodává jednu ze sérií, kterou si chci přečíst strašně moc dlouho, rozhodla jsem se jít do toho!

Balíček byl opravdu krásně zabalený a izolepou oblepený tolikrát, že rozbalování byla opravdu fuška. Papír jsem rozervávala vší silou a připadala jsem si jako malé nedočkavé malé dítě o Vánocích :D


Když jsem se při rozbalování dopracovala do téhle fáze a uviděla kousek knížky vypískla jsem nadšením. :) Já se na tuhle sérii opravdu těšila nejen kvůli hodně zajímavé anotaci, ale i kvůli naprosto dokonalým obálkám. Poznáváte už o jakou sérii se jedná?

Ano! Koupila jsem si vesmírnou trilogii Loď mezi hvězdami. Není to žádná novinka, ale myslím si, že ji už dost lidí zná. Jedná se sci-fi příběh, který se odehrává v budoucnosti na jedné vesmírné lodi. Hlavní hrdinkou příběhu je sedmnáctiletá Amy, která je svými rodiči na vesmírné lodi Univesum coby "zmrazený pasažér" a čekala, že se probere o tři sta let později na nové planetě. Jenže se nečekaně probudí o padesát let dříve.


Knížky jsou v dokonalém stavu, ještě nečtené, takže jsem opravdu strašně moc spokojená. Jsou úžasné, opravdu nádherné a já už se jen těším, až se do nich začtu. :) A pak vám dám samozřejmě hned vědět jaké jsou a jestli vám je doporučuji.

13 komentářů:

  1. Já se na knížky asi podívám v knihovně, až tak aby jsem si je kupovala mě neoslnili. A určitě si je užij a pak dej vědět.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní22 ledna

    Můžu se zeptat za kolik jsi je sehnala? Jen tak pro zajímavost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celou sérii jenom za parádních 200,- korun :) Ale poštovné bylo nemilé, to bylo dalších 130,- no :D

      Vymazat
  3. Ke knihám gratuluju, užij si čtení. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné nové kousky :) Tahle série mě vážně baví :) Hezké čtení přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a děkuji! :) Tvoje komentáře mi pokaždé udělají strašně velikou radost, díky moc! :)

      Vymazat
  5. Tuhle trilogii bych taky strašně moc chtěla! ♥ Ať se ti knížky líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuji, přeji aby jsi se knížek taky dočkala :)

      Vymazat
  6. Anotace zní moc hezky, musím se po ní podívat :)

    https://superfreak.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem po ni puvodne pokukovala, ale vyjimecne jsem se nenechala natolik zlakat :-P

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšeš nějaký komentář :)