21. ledna 2017

Unboxing #5 dva knižní balíčky

Dnes bych vám ráda ukázala, co za nové knížky mi dorazily, protože tady mám dva moc zajímavé kousky. :)



 V prvním balíčku je knížka Něco si přej, kterou napsala česká autorka Tereza Barvíková. Knížka vyšla minulý rok a má dokonce pokračování. Mě kniha velice zaujala, protože se jedná o dobrodružné fantasy o cestě časem do minulosti, což mám moc ráda! Knížka se ke mě dostala díky soutěži na blogu Bibliotheca, tak že za ni moc děkuji. Jedná se o projekt Podporujeme české autory. Jsem moc ráda, že mám možnost napsat na knížku recenzi. (anotace)
 V druhém balíčku byla kniha Všechno, úplně všechno, kterou mi na zrecenzování poslalo nakladatelství Jota. Tato kniha je romantická knížka, s velmi originálním příběhem. Podle anotace je hlavní hrdinka dívka, která je alergická na celý svět, a proto celý svůj život neopustila dům. Tento příběh mě moc zajímá a jsem zvědavá, jak je knížka napsána a jak je rozpracován celý příběh. (anotace)
 Myslím si, že obě dvě knížky budou moc pěkné. Na recenze se můžete těšit brzy, protože díky konci pololetí mám zase konečně více času na čtení. Doufám, že jste díky tomuto článku získali inspiraci na další knížky, které by jste si mohly přečíst. Podle mě se jedná o knihy, o kterých zatím moc lidí neslyšelo. Já jsem se o nich dozvěděla teprve nedávno a moc mě zaujaly, tak doufám, že zaujmou i další z vás. :) Byla bych ráda, kdyby jste mi do komentáře napsali, jestli knihy znáte a co si o nich vlastně myslíte.

11 komentářů:

  1. Všechno, úplně všechno je neskutečně nádherná kniha! :) Něco si přej znám a líbí se mi obálka, ale že bych do kniha šla... Českým autorům se vyhýbám, jak čert kříži :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí :) Můžu se zeptat, proč se českým autorům vyhýbáš? :D

      Vymazat
  2. Všechno, úplně všechno je jedna z mých nejoblíbenějších YA knih vůbec!!! Takže si ji přečti co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat
  3. Knížky vypadají zajímavě. :) Všechno, úplně všechno má nádhernou obálku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, knížka celkově vypadá moc pěkně :)

      Vymazat
    2. I po dějové stránce vypadá zajímavě. :) Budu se těšit na recenzi. :)

      Vymazat
  4. Všechno, úplně všechno jsem tenhle rok četla a příběh se mi moc líbil. :) Přeji pěkné čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta romantická kniha je opravdu zajímavá. To jsi mě pěkně inspirovala! :o)) Přeji krásné počtení s oběma příběhy a těším se na recenze. :o)

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšeš nějaký komentář :)