28. prosince 2016

Unboxing #2 první recenzní výtisk


Co se skrývá v balíčku? Tenhle balíček mi přišel od e-shopu MegaKnihy, takže jsem moc dobře věděla, co se v něm ukrývá. Knížku mi poslali, jako recenzní výtisk, takže jim za to opravdu moc děkuji!

Ještě chci podotknout, že balíček je balený ekologicky z už použitých kartonů a přitom knihu dobře chrání. (kniha přišla v naprosto dokonalé kvalitě) Za to dávám určitě plusové body!
Podle této fotky už možná tušíte, o jakou knihu se jedná. Na knížku jsem se hodně těšila! A musím uznat, že dorazila opravdu rychle, byla na poště už přibližně za týden.
Jak už vidíte, přišla mi knížka Girl Online. Jako svůj první recenzní výtisk jsem si jí vybrala z několika důvodů. Už dlouho si jí chci přečíst, protože mě nadchla anotace knížky. Dokonce si myslím, že budu mít s hlavní hrdinkou docela dost společného. Určitě mě hodně zaujala obálka této knížky, je to jedna z těch, kdy ji vidíte a víte, že tuhle knihu musíte mít, prostě láska na první pohled.
Opravdu moc děkuji za knížku MegaKnihám! Pokud máte o knížku zájem, tak si ji můžete koupit na jejich stránkách, za výhodnou cenu. :-) https://www.megaknihy.cz/dospivani/193087-girl-online.html
Pro ty, kteří knihu neznají anotace knihy:
Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě - o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí.
Když ji na školním představení potká ten ,,největší trapas", který díky internetu uvidí ,,celý svět", a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu.
Jenomže Noah má taky svoje tajemství. A kvůli němu její anonymita na webu jednoho dne praskne jako mýdlová bublina - a v ohrožení se neocitne jenom ona, ale i její vztahy k nejbližším přátelům.





19 komentářů:

  1. Anonymní28 prosince

    Ahoj, krásná knížka a gratuluji k první spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní28 prosince

    Gratuluji ke spolupráci, ať se ti kniha líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní28 prosince

    Gratuluju k prvnímu recenzáčku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní28 prosince

    Mám ráda Zoellu a už dlouho přemýšlím, že si knížku přečtu a nějak jsem se k tomu nedostala, ale snad už brzy dostanu. :) Tak ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní28 prosince

    Girl online jsem už četla �� pohodová knizka

    OdpovědětVymazat
  6. Knihu poznám z videnia a z recenzií. Prajem príjemné čítanie, hádam sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k první spolupráci :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  8. Také gratuluji ke spolupráci. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Připojuji se ke gratulaci :)

    Na knížce mi přišlo skvělé i propojení s blogerským světem - a nemalou roli hrálo, že knihu napsala Zoella, kterou naprosto zbožňuju.

    http://skoricova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Dobře si svůj první rc užij a přeji hodně úspěchů do budoucna :)

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšeš nějaký komentář :)