4. března 2017

Můj vysněný čtecí koutek

Tento článek bude trošku jiný, než ty ostatní, ale věřím, že se vám bude líbit. Jelikož právě máme měsíc březen, který je měsícem KNIHY, rozhodla jsem se zamyslet nad tím, jak by vypadal můj koutek na čtení, kdybych neměla žádná prostorová omezení. Já osobně nemám žádné místo určené ke čtení, protože na to nemám dostatek prostoru. Také mě hodně mrzí, že na knížky mám jen sotva čtyři poličky a ne krásnou velkou dřevěnou knihovnu, kterou jsem si vždy přála. Jednou to rozhodně musím změnit!
Hodně mě zajímá jak to doma máte vy? Jestli máte vyhrazené místo na čtení a jak máte velkou knihovničku. Budu ráda, když mi to napíšete, abych věděla, jak to mají ostatní!




Já si vytvořila svůj čtecí koutek takto:
  • Vybrala jsem si nádhernou velkou knihovnu, která má kombinaci dvou barev. Líbí se mi kontrast dřeva s bílou barvou a také horní vyřezávaná část knihovničky. Do této knihovny by se mi krásně vešly všechny knihy, které bych si kdy pořídila a už bych nemusela řešit problémy s málem místa.
  • Do čtecího koutku samozřejmě patří i pohodlné křesílko. Toto s kytičkovaným vzorem jsem si zamilovala hned na první pohled, protože zbožňuji takovéto vzory. Jsem si naprosto jistá, že by se mi v něm dobře četlo. :)
  • No a nelze zapomenout pořádné osvětlení, protože se mi často stává, že se od některé knížky nemohu odtrhnout a čtu dlouho do noci. Vybrala jsem si tuto obrovskou lampu, kterou bych si mohla nastavit přesně tam, kam bych chtěla a světla bych měla určitě dost! Nejspíše to z obrázku nejde vyčíst, ale lampa je obrovská! Koukněte se na její rozměry... :D

Všechny tyto kousky jsem našla přes vyhledávač nábytku a dekorací www.Favi.cz, který nejen sdružuje krásné produkty do domova, ale snaží se i své návštěvníky inspirovat k vybavení domácnosti.


Doufám, že i já jsem alespoň někoho trošku inspirovala. Mě moc bavilo vytvářet a představovat si jak bych si takové místečko udělala! Bylo to moc fajn a doufám, že se mi to někdy splní a podobné místečko budu mít!

Napište mi, jak to máte vy! Budu moc ráda, za každý komentář.

ČLÁNEK O MÉM ČTECÍM KOUTU SE SÉGROU

16 komentářů:

  1. Anonymní04 března

    Ahoj pěkný a zajímavý článek, konečně někdo píše něco originálního. :) Mám ráda tvůj blog. A ta knihovna je nádherná! Škoda, že na ní nemám místo... Já mám doma jen jednu poličku na knížky, proto si jich nemůžu moc kupovat....

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní04 března

    Omg ta lampa je hustá! ��

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný článek i čtecí koutek :) Tam by se to krásně četlo :) Čtecí koutek doma nemám, ale moc by mě bavilo ho vymýšlet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě to vyzkoušej je to fajn jen tak popřemýšlet....

      Vymazat
  4. Moc pěkný čtenářský koutek! Ta knihovna je nááádherná! :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ano! Já jsem si jí zamilovala hned na první pohled.

      Vymazat
  5. Anonymní03 dubna

    Moc hezké ❤

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásná představa. :) Taky bych jednou chtěla mít nějakou svoji knihovnu nebo aspoň koutek. Či velký kout. :D


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to přeji, aby jsi se někdy té knihovny dočkala.

      Vymazat
  7. Krása :) Ta knihovna vypadá dokonale! :)

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, když mi napíšeš nějaký komentář :)